Vill du ha hjälp?

010-336 71 40

Vill du ha hjälp?

010-336 71 40

Om Happens

In case something...

Vi gör dig rätt försäkrad

Postlåda med Happens logo

Att jämföra pris, skydd, läsa långa avtal och försäkringsbrev är krångligt, jobbigt och tidskrävande. Vi finns för att göra den processen enklare, bättre och säkrare. Så att du kan ha tid till annat.

Vårt syfte

Det är så viktigt att vara just rätt försäkrad om något skulle hända. Vägen dit kan dock vara så onödigt besvärlig. Därför grundades Happens. Genom att jämföra en mängd olika försäkringar kan vi ge personliga förslag om vad som är bäst för just dig. Du sparar tid samtidigt som du kan känna lugn över att du har rätt skydd om skadan är framme. I dagsläget är vi runt 10 personer som bidrar till detta, inklusive experter med många års erfarenhet inom försäkring.

Mer än bara en jämförelsesida

Vi bryr oss om dig, din situation och dina behov. Många inser inte att de behöver olika försäkringar vid olika livssituationer. Tyvärr har de flesta i Sverige antingen för lite skydd, eller för mycket. Det kan göra att ditt skydd inte är tillräckligt om skadan skulle vara framme, eller att du betalar för mycket i onödan. Det vill vi ändra på!

Så funkar det

Du svarar på några enkla frågor, vi jämför massa olika försäkringar och ger dig sedan personliga rekommendationer. Om du redan har en försäkring kan vi även hjälpa dig se den står gentemot andra på marknaden. Vår tjänst är helt kostnadsfri och superenkel.

Välkommen till Happens!

Vi hjälper dig att bli rätt försäkrad.

Välkommen till Happens! Vi hjälper dig att bli rätt försäkrad.

In case something...

Postlåda med Happens logo

Få kontroll på dina försäkringar

Jämför hemförsäkring