Happens desktop hemsida logo
Happens desktop hemsida logo

Bästa försäkringsbolaget 2023

Enligt både Svenskt kvalitetsindex och Konsumenternas så hamnar Dina Försäkringar högt i betyg på kundnöjdhet respektive innehåll vad gäller deras hemförsäkring.

Josefine

Uppdaterad 16 juni, 2023

Publicerad 16 juni, 2023

Pappa med sitt barn i båt känner sig trygg då han genom happens jämfört och hittat bästa försäkringsbolaget 2023

Vilket är det bästa försäkringsbolaget?

Beroende på hur man mäter och om man tittar på villkor eller kundnöjdhet så kan man få lite olika svar på den frågan. Bästa försäkringsbolaget år 2023 för hemförsäkring är inte nödvändigtvis det bästa försäkringsbolaget för bilförsäkring. Och även om ett försäkringsbolag har marknadens högsta betyg betyder det inte nödvändigtvis att du kommer få ett bra skydd och pris hos dom. Därför är det alltid viktigt att jämföra försäkring innan man bestämmer sig.

Bästa försäkringsbolag för sakförsäkring

De nöjdaste kunderna inom fordonsförsäkring har enligt SKI’s mätning Svedea. Enligt Svenskt kvalitetsindex har Dina Försäkringar de nöjdaste kunderna inom sakförsäkringar, både bland privatpersoner och företag.

Bästa försäkringsbolag för hemförsäkring

Bästa försäkringsbolag för hemförsäkring 2023 enligt Konsumenternas är Folksam Stor hemförsäkring, Dina Försäkringars hemförsäkring med allrisk och utökat reseskydd, Ica Försäkring Plus och Swedbank Försäkring Plus. Konsumenternas gör en bedömning av hur bra innehåll försäkringarna har och sätter poäng mellan ett och fem. 

Det bästa försäkringsbolaget för dig

När det kommer till försäkringar så passar inte alla försäkringsbolag för alla. Även om ett försäkringsbolag har fått högt betyg i mätningar så kanske det skyddet är onödigt stort för ditt försäkringsbehov och då står du och betalar dyra pengar i onödan. För att hitta det bästa försäkringsbolaget 2023 för dig är det därför viktigt att du jämför försäkringar innan du tecknar.

Josefine Öijer

Ämnen:

Artiklar om försäkring, livet och allt däremellan

Skriv upp dig till vårt nyhetsbrev för att aldrig missa när vi publicerar något nytt

Vänligen ange en giltig e-postadress

Vi kommer bara skicka e-post baserat på dina intressen

You've got the power Ta kontroll över dina försäkringar.