Vill du ha hjälp?

010-336 71 40

Vill du ha hjälp?

010-336 71 40


Bästa försäkringsbolaget

Vilket är det bästa försäkringsbolaget? Vilket bolag passar dig? Happens reder ut och ger tips för hur du kan tänka när du ska teckna försäkring.

Skriven av Josefine

Publicerad 16 juni, 2023. Uppdaterad 19 mars, 2024.

Pappa med sitt barn i båt känner sig trygg då han genom happens jämfört och hittat bästa försäkringsbolaget 2023

Vilket är det bästa försäkringsbolaget?

Beroende på hur man mäter och om man tittar på villkor eller kundnöjdhet så kan man få lite olika svar på den frågan. Bästa försäkringsbolaget år 2023 för hemförsäkring är inte nödvändigtvis det bästa försäkringsbolaget för bilförsäkring. Och även om ett försäkringsbolag har marknadens högsta betyg betyder det inte nödvändigtvis att du kommer få ett bra skydd och pris hos dom. Därför är det alltid viktigt att jämföra försäkring innan man bestämmer sig.

Bästa försäkringsbolag för sakförsäkring

De nöjdaste kunderna inom fordonsförsäkring har enligt SKI’s mätning Svedea. Enligt Svenskt kvalitetsindex har Dina Försäkringar de nöjdaste kunderna inom sakförsäkringar, både bland privatpersoner och företag.

Bästa försäkringsbolag för hemförsäkring

Bästa försäkringsbolag för hemförsäkring 2023 enligt Konsumenternas är Folksam Stor hemförsäkring, Dina Försäkringars hemförsäkring med allrisk och utökat reseskydd, Ica Försäkring Plus och Swedbank Försäkring Plus. Konsumenternas gör en bedömning av hur bra innehåll försäkringarna har och sätter poäng mellan ett och fem. 

Det bästa försäkringsbolaget för dig

När det kommer till försäkringar så passar inte alla försäkringsbolag för alla. Även om ett försäkringsbolag har fått högt betyg i mätningar så kanske det skyddet är onödigt stort för ditt försäkringsbehov och då står du och betalar dyra pengar i onödan. För att hitta det bästa försäkringsbolaget 2023 för dig är det därför viktigt att du jämför försäkringar innan du tecknar.

Happens strävar efter att tillhandahålla korrekt information, men vi kan inte garantera konsekvenserna av användares agerande baserat på denna artikel. Det ligger på användarens ansvar att bestämma hur informationen används och Happens kan inte hållas ansvariga för beslut som har fattats baserat på den information som finns i den här artikeln. För att få personlig hjälp och rådgivning så är du välkommen att kontakta en rådgivare hos oss på telefon.

Läs mer relaterat innehåll

Happens desktop hemsida logo

Hitta rätt försäkring för dig

Kostnadsfri tjänst

Villkor och pris i fokus

Över 100 000 hjälpta kunder

Jämför nu
Happens desktop hemsida logo

Hitta rätt försäkring för dig

Kostnadsfri tjänst

Villkor och pris i fokus

Över 100 000 hjälpta kunder

Jämför nu

Behöver du hjälp med din försäkring?

Våra experter hjälper dig!

Artiklar om försäkring, livet och allt däremellan

Skriv upp dig till vårt nyhetsbrev för att aldrig missa när vi publicerar något nytt

E-postadress

Vänligen ange en giltig e-postadress

Välj dina intressen