Happens desktop hemsida logo
Happens desktop hemsida logo

Bästa kattförsäkringen 2023

Vi vet att det är svårt att välja försäkring till din katt. Det är viktigt att du får rätt skydd till rätt pris. Vi har gjort en jämförelse av kattförsäkringar i Sverige 2023 och hittat den bästa kattförsäkringen.

Uppdaterad 17 april, 2023

Publicerad 27 mars, 2023


Vilken är den bästa kattförsäkringen?

Lassie är, enligt vår jämförelse och konsumenternas, den bästa kattförsäkringen 2023. Lassies kattförsäkring är bäst eftersom att den erbjuder marknadens högsta veterinärvårdsbelopp, inte har några rasspecifika begränsningar och försäkrar alla katter oavsett om det är en gammal katt på 15 år eller en kattunge på 15 veckor. 

Fördelar med Lassie kattförsäkring

  • Marknadens högsta veterinärvårdsbelopp

  • TR/FORL ingår i alla tre omfattningar

  • Inga rasspecifika begränsningar


Nackdelar med Lassie kattförsäkring

  • Ny aktör

  • Gäller ej för medföljande sjukdomar hos importerad katt


Kattförsäkring bäst i test 2023

Enligt konsumenternas jämförelse av kattförsäkringar så får Lassie och ManyPets allra högst betyg med 4,7 av 5. Både Lassie och ManyPets är nya aktörer på marknaden bland djurförsäkringar i Sverige. Dom erbjuder marknadens största veterinärvårdsbelopp, har inga rasspecifika begränsningar och försäkrar även äldre katter oavsett hur gamla de är. På Trustpilot har Lassie ett högre betyg än ManyPets vilket gör att Lassie blir den bästa kattörsäkringen 2023.

Bra kattförsäkring 

När du letar efter en bra kattförsäkring är det viktigt att du gör en personlig jämförelse för dig och din katt. Även om Lassie är bästa hundförsäkringen 2023 så gäller det bara generellt. Det kan till exempel vara så att du får samma bra skydd hos ManyPets som du får hos Lassie men till ett lägre pris. Eller så har du inget behov av en kattförsäkring med marknadens högsta veterinärvårdsbelopp och klarar dig på FurryChamps kattförsäkring. 

Jämför Kattförsäkring

För att hitta en bra och billig kattförsäkring så är det viktigt att man jämför försäkring innan man tecknar. Det ger dig en bra bild av vad ett rimligt pris på marknaden är och du kan också få en översikt över vad de olika försäkringar täcker och inte täcker. När du jämför kattförsäkring på happens så kan du också själv klicka i vilka delar av kattförsäkringen som du vill ska ingå. Om dolda fel och tandvård är ett viktigt skydd för dig men du inte bryr dig om medicin ingår så kan du välja det som är viktigt och välja bort det som är mindre viktigt. På så vis får du fram förslag på försäkringar som ger dig rätt skydd till rätt pris. 


undefined undefined

Ämnen:

Artiklar om försäkring, livet och allt däremellan

Skriv upp dig till vårt nyhetsbrev för att aldrig missa när vi publicerar något nytt

Vänligen ange en giltig e-postadress

Vi kommer bara skicka e-post baserat på dina intressen

Hund

Katt

Hem

Spar

Bil

You've got the power Ta kontroll över dina försäkringar.