Happens desktop hemsida logo
Happens desktop hemsida logo

Billigare bilförsäkring

Är du på jakt efter en billig bilförsäkring eller tycker du att priset på din nuvarande har gått upp alldeles för mycket? Läs våra tips på hur du kan få en billigare bilförsäkring på ett par minuter!

Josefine

Uppdaterad 07 juli, 2023

Publicerad 26 maj, 2023

Bild tagen inifrån kupén av en bil som är försäkrad med billigare bilförsäkring som hittats genom jämförelse av försäkring på Happens

Så får du en billigare bilförsäkring

Gå in på Happens och jämför försäkring. Antingen kan du jämföra som gäst eller i inloggat läge. Om du vill jämföra en befintlig bilförsäkring behöver du skapa ett gratiskonto. Det gör du enkelt genom BankID. 

Få ner priset på din bilförsäkring

När du jämför bilförsäkring kan du inte alltid teckna den billigaste. Om du är ute efter en trafikförsäkring så kan du absolut teckna det billigaste alternativet. Men om du är ute efter en halvförsäkring eller helförsäkring behöver du titta på mer än bara priset. Innehållet kan skilja sig oerhört mycket mellan olika försäkringsbolag. 

Jämför bilförsäkring

För att hitta en billig bilförsäkring behöver du förstås jämföra innan du tecknar. Jämför din bilförsäkring eller en ny inför varje ny försäkringsperiod så kan du med säkerhet veta att du har den billigaste bilförsäkringen. 

Billigare bilförsäkring när något händer

Det finns inte bara ett sätt att hitta en billigare bilförsäkring. Fundera ut om du hellre betalar mer när olyckan är framme eller om du hellre betalar mer varje månad för att betala mindre när något händer. För att hitta en bilförsäkring som är billig när något händer är det självrisker du ska titta på. 

Billigare bilförsäkring månadskostnad

Om du istället föredrar att betala en lägre månadskostnad men mer pengar när du ska nyttja försäkringen är det också självrisker du ska titta på fast åt andra hållet. Se om du kan höja självrisker för att komma ner i pris. Om du är ute efter den billigaste månadskostnaden kan det vara bra att börja kolla med det försäkringsbolag som hamnar lägst i prisjämförelse när du jämför försäkring på Happens

Jämför bilförsäkring!

Nu blev något fel

Josefine Öijer

Ämnen:

Artiklar om försäkring, livet och allt däremellan

Skriv upp dig till vårt nyhetsbrev för att aldrig missa när vi publicerar något nytt

Vänligen ange en giltig e-postadress

Vi kommer bara skicka e-post baserat på dina intressen

You've got the power Ta kontroll över dina försäkringar.