Vill du ha hjälp?

010-336 71 40

Vill du ha hjälp?

010-336 71 40


Evident Life livförsäkring

I den här artikeln får du en överblick över Evident Life’s livförsäkring för att hjälpa dig i din bedömning.

Skriven av Josefine

Publicerad 30 maj, 2023. Uppdaterad 15 januari, 2024.

Vilka är Evident?

Evident Life är ett försäkringsbolag som nischat in sig på livförsäkring och försäkring för allvarlig sjukdom. Hos Evident Life kan du alltså både teckna försäkring som hjälper dina anhöriga när du har gått bort och försäkring som hjälper dig om du skulle få en svår sjukdom.

Vad innehåller Evident livförsäkring?

När du tecknar en livförsäkring hos Evident så har du möjlighet att välja till vilket belopp du vill försäkra dig med. Hos Evident kan du välja mellan försäkringsbeloppen 100 000 kr och 15 000 000 kr. Evident kollar alltid upp vilket försäkringsbelopp som är rimligt utifrån vad du tjänar med mera så även fast du väljer det högsta försäkringsbeloppet är det inte säkert att du får godkänt för det. Det belopp som du har valt får arvtagare utbetalt om du dör.

Om du har en livförsäkring hos Evident Life så får dina anhöriga pengar utbetalt om du dör. Du kan själv välja vem som ska bli förmånstagare genom att ändra. Annars går det vanligtvis till ens partner eller sambo i första ledet och barn i andra hand.

Jämför livförsäkring

Att teckna en livförsäkring kan vara avgörande för hur ens partners eller närståendes ekonomi ser ut efter att man har gått bort. Det kan dock vara svårt att veta vilken livförsäkring man ska teckna. Just därför kan det vara en god idé att jämföra livförsäkring innan du tecknar för att vara säker på ditt val. 

Happens desktop hemsida logo

Jämför livförsäkring nu!

Nu blev något fel

Kostnadsfri tjänst

Villkor och pris i fokus

Över 100 000 hjälpta kunder

Happens strävar efter att tillhandahålla korrekt information, men vi kan inte garantera konsekvenserna av användares agerande baserat på denna artikel. Det ligger på användarens ansvar att bestämma hur informationen används och Happens kan inte hållas ansvariga för beslut som har fattats baserat på den information som finns i den här artikeln. För att få personlig hjälp och rådgivning så är du välkommen att kontakta en rådgivare hos oss på telefon.

Läs mer relaterat innehåll

Happens desktop hemsida logo

Hitta rätt försäkring för dig

Kostnadsfri tjänst

Villkor och pris i fokus

Över 100 000 hjälpta kunder

Jämför nu
Happens desktop hemsida logo

Jämför livförsäkring nu!

Nu blev något fel

Kostnadsfri tjänst

Villkor och pris i fokus

Över 100 000 hjälpta kunder

Behöver du hjälp med din försäkring?

Våra experter hjälper dig!

Artiklar om försäkring, livet och allt däremellan

Skriv upp dig till vårt nyhetsbrev för att aldrig missa när vi publicerar något nytt

E-postadress

Vänligen ange en giltig e-postadress

Välj dina intressen