Happens desktop hemsida logo
Happens desktop hemsida logo

Evident Life livförsäkring

Det här med livförsäkring kan vara en djungel. I den här artikeln får du en överblick över Evident Life’s livförsäkring för att hjälpa dig i din bedömning.

Josefine

Uppdaterad 06 juli, 2023

Publicerad 30 maj, 2023

Vilka är Evident?

Evident Life är ett relativt nytt försäkringsbolag som nischat in sig på livförsäkring och försäkring för allvarlig sjukdom. Du kan alltså både teckna försäkring som hjälper dina anhöriga när du har gått bort och försäkring som hjälper dig om du skulle få en svår sjukdom, 

Vad innehåller Evident livförsäkring?

När du tecknar en livförsäkring hos Evident så har du möjlighet att välja till vilket belopp du vill försäkra dig med. Hos Evident kan du välja mellan försäkringsbeloppen 100 000 kr och 15 000 000 kr. Evident kollar alltid upp vilket försäkringsbelopp som är rimligt utifrån vad du tjänar med mera så även fast du väljer det högsta försäkringsbeloppet är det inte säkert att du får godkänt för det. Det belopp som du har försäkrat får arvtagare utbetalt om du dör.

Om du har en livförsäkring hos Evident Life så får dina anhöriga pengar utbetalt om du dör. Du kan själv välja vem som ska bli förmånstagare genom att ändra. Annars går det vanligtvis till ens partner eller sambo i första ledet och barn i andra hand.

Jämför livförsäkring

Att teckna en livförsäkring kan vara avgörande för hur ens partners eller närståendes ekonomi ser ut efter att man har gått bort. Det kan dock vara svårt att veta vilken livförsäkring man ska teckna. Jämför alltid innan du tecknar för att vara säker på ditt val. 

Jämför livförsäkring nu!

Nu blev något fel

Josefine Öijer

Ämnen:

Artiklar om försäkring, livet och allt däremellan

Skriv upp dig till vårt nyhetsbrev för att aldrig missa när vi publicerar något nytt

Vänligen ange en giltig e-postadress

Vi kommer bara skicka e-post baserat på dina intressen

You've got the power Ta kontroll över dina försäkringar.