Vill du ha hjälp?

010-336 71 40

Vill du ha hjälp?

010-336 71 40


Evoli bilförsäkring

Evoli satsar på att erbjuda en bilförsäkring som är rättvist prissatt. Läs vidare om Evoli bilförsäkring nedan.

Skriven av Josefine

Publicerad 14 april, 2023. Uppdaterad 13 mars, 2024.

Vad ingår i Evoli bilförsäkring?

Evoli bilförsäkring finns i tre olika omfattningar och fyra om du räknar med Evoli bilförsäkring Premium. Trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring har alla ett basskydd som du kan bygga på med tilläggsförsäkringar. 

Evoli Trafikförsäkring

Skydd för skador på motpartens bil samt personskador på alla som är drabbade av olyckan vilket gäller för dig, dina passagerare, motpartens passagerare och människor utanför bilen. 

Evoli Halvförsäkring

Med Evoli halvförsäkring får du skydd vid brand, stöld, motorskada/maskinskadeskydd, glasskada, stenskott, rättshjälp och bärgning. Till detta kan du också lägga till hyrbil, självriskreducering vid bärgning, djurkollision samt skydd för förhöjd självrisk vid ung förare under 24 år. 

Evoli Helförsäkring

Evoli helförsäkring innehåller skydd som finns i trafikförsäkring och halvförsäkring plus att den ger skydd för vagnskada det vill säga yttre skador på din egna bil. Till detta kan du också lägga till hyrbil, självriskreducering vid bärgning, djurkollision samt skydd för förhöjd självrisk vid ung förare under 24 år. 

Är Evoli bilförsäkring bra?

På Reco har Evoli 215 omdömen med ett genomsnittligt betyg på 4,6 av 5 stjärnor. 75% av alla omdömen är betygsatta med 5 stjärnor. De som är nöjda kommenterar på snabb service och trevligt bemötande. De som är missnöjda är äldre omdömen som kommenterar på svårnådd kundtjänst. 

På Trustpilot har Evoli endast 16 omdömen med ett genomsnittligt betyg på 3,1 av 5 stjärnor. De ber inte aktivt om omdömen och besvarar heller inte kommentarerna då de istället fokuserar helhjärtat på Reco omdömen. 

På Google recensioner har Evoli 37 omdömen med ett genomsnittligt betyg på 4,0 av 5 stjärnor. Kommentarerna är spridda och avser särskilda fall. Det ska också tilläggas att Google inte verifierar omdömen vilket innebär att vem som helst kan skriva ett omdöme utan att ha varit kund. Omdömessidor så som Trustpilot och Reco är därmed mer trovärdiga. 

Erbjuder Evoli rabatt på bilförsäkring?

Eftersom att Evoli avser att erbjuda ett konkurrenskraftigt och lågt pris för de kunder som passar in i deras kundprofil arbetar de inte med rabatter. Genom sidor som refunder kan man få cashback vid köp av försäkring hos Evoli.

Har Evoli den bästa bilförsäkringen?

Vilket skydd som passar bäst för dig och din bil skiljer sig från det skydd som passar bäst för någon annan. Det går därför inte att säga att en försäkring är bäst för alla. För att ta reda på vilken försäkring som är bäst lämpad för dig och din bil rekommenderar vi att du gör en jämförelse mellan olika försäkringsbolag. 

Happens strävar efter att tillhandahålla korrekt information, men vi kan inte garantera konsekvenserna av användares agerande baserat på denna artikel. Det ligger på användarens ansvar att bestämma hur informationen används och Happens kan inte hållas ansvariga för beslut som har fattats baserat på den information som finns i den här artikeln. För att få personlig hjälp och rådgivning så är du välkommen att kontakta en rådgivare hos oss på telefon.

Läs mer relaterat innehåll

Happens desktop hemsida logo

Hitta rätt försäkring för dig

Kostnadsfri tjänst

Villkor och pris i fokus

Över 100 000 hjälpta kunder

Jämför nu
Happens desktop hemsida logo

Hitta rätt försäkring för dig

Kostnadsfri tjänst

Villkor och pris i fokus

Över 100 000 hjälpta kunder

Jämför nu

Behöver du hjälp med din försäkring?

Våra experter hjälper dig!

Artiklar om försäkring, livet och allt däremellan

Skriv upp dig till vårt nyhetsbrev för att aldrig missa när vi publicerar något nytt

E-postadress

Vänligen ange en giltig e-postadress

Välj dina intressen