Vill du ha hjälp?

010-336 71 40

Vill du ha hjälp?

010-336 71 40


evoli försäkring

Omdöme för evoli försäkring som erbjuder försäkringar utan bindningstider. Se ditt pris, jämför och teckna evoli försäkring direkt här!

Skriven av Josefine

Publicerad 29 mars, 2023. Uppdaterad 19 mars, 2024.

evoli försäkring logga jämför försäkring så som hemförsäkring bilförsäkring

Om evoli

evoli lanserade sin försäkring i april år 2020 men började redan knåpa på idén år 2018. evolis försäkring har inga bindningstider eller ett huvudförfallodatum du måste ha koll på. Du kan alltså när som helst säga upp försäkringen och byta om du skulle vilja det. I evoli-appen kan du lägga till och ta bort saker i din försäkring samt hålla koll på betalningar. Försäkringsgivare åt evoli är Dina försäkringar samt Eir Försäkring. 

Vem äger evoli försäkring?

evoli ägs av grundare och anställda samt ett kollektiv av industriella investerare, företag och privatpersoner. evoli är således ett fristående bolag från de stora aktörer som finns i Sverige idag.

Vilka försäkringar erbjuder evoli?

Hos evoli kan du försäkra din bil och ditt hem. evoli erbjuder hemförsäkring för hyresrätt och hemförsäkring för bostadsrätt. Du kan teckna trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring för din bil. Det finns även tilläggsförsäkringar till evoli bilförsäkring som djurkollision, bärgning plus, hyrbil och sänkt självrisk för ung förare. 


evoli bilförsäkring:

  • Trafikförsäkring

  • Halvförsäkring

  • Helförsäkring

  • Bilförsäkring Premium

evoli Hemförsäkring:

  • Hemförsäkring hyresrätt

  • Hemförsäkring bostadsrätt


Happens desktop hemsida logo

Se ditt pris för evoli bilförsäkring

Nu blev något fel

Kostnadsfri tjänst

Villkor och pris i fokus

Över 100 000 hjälpta kunder

evoli kontakt & kundtjänst

Om du behöver komma i kontakt med evolis kundtjänst så kan du chatta, ringa eller mejla för att få hjälp. Chatten och telefonen är bemannad under kontorstider helgfria vardagar måndag till fredag. Om du vill mejla till evoli når du de på info@evoli.se.

evoli telefonnummer: 0660-66 06 66

evoli mejladress: info@evoli.se

evoli Chatt: evoli.se 

Hur gör jag en skadeanmälan till evoli?

Det lättaste sättet att anmäla skada till evoli är genom deras skadeformulär på hemsidan. Dit kommer du genom att klicka på “hjälp” och sedan “anmäl skada”. Du kan även ringa in till evoli eller få hjälp via mejl. Tänk på att inte mejla känsliga uppgifter. 

evoli skadeavdelning: telefon 0660-66 06 66 eller mejl skador@evoli.se

Kan jag överklaga nekad ersättning av en skada?

Om du har klagomål och är missnöjd kan du kontakta evolis klagomålsansvarig på klagomål@evoli.se. Inkomna klagomål besvaras inom 14 dagar. Du har rätt att begära omprövning om du anser att du har rätt till ersättning för en skada.  

Om du fortfarande skulle vara missnöjd även efter omprövning kan du i många fall överklaga till en nämnd eller domstol. Det är alltid kostnadsfritt för dig som konsument att överklaga till en nämnd. Vilken nämnd du ska vända dig till beror på vad ärendet handlar om. Vid överklagan av beslut för ersättning av försäkring kan du vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden (ARN) då de prövar de flesta tvister mellan konsumenter och företag. 

Hållbarhet

evoli har för tillfället ingen information om deras hållbarhetsarbete och vi kan därför inte göra en bedömning. Vi uppdaterar den här sidan löpande med ny information när det finns tillgängligt. 

Är evoli bra?

På Reco har evoli 215 omdömen med ett genomsnittligt betyg på 4,6 av 5 stjärnor. 75% av alla omdömen är betygsatta med 5 stjärnor. De som är nöjda kommenterar på snabb service och trevligt bemötande. De som är missnöjda är äldre omdömen som kommenterar på svårnådd kundtjänst. 

På Trustpilot har evoli endast 22 omdömen med ett genomsnittligt betyg på 3,1 av 5 stjärnor. De ber inte aktivt om omdömen och besvarar heller inte kommentarerna då de istället fokuserar helhjärtat på Reco omdömen. 

På Google recensioner har evoli 37 omdömen med ett genomsnittligt betyg på 4,0 av 5 stjärnor. Kommentarerna är spridda och avser särskilda fall. Det ska också tilläggas att Google inte verifierar omdömen vilket innebär att vem som helst kan skriva ett omdöme utan att ha varit kund. Omdömessidor så som Trustpilot och Reco är därmed mer trovärdiga. 

Erbjuder evoli rabatt?

Eftersom att evoli avser att erbjuda ett konkurrenskraftigt och lågt pris för de kunder som passar in i deras kundprofil arbetar de inte med rabatter. Genom sidor som refunder kan man få cashback vid köp av försäkring hos evoli.

Har evoli den bästa försäkringen?

Vilket skydd som passar bäst för dig och ditt försäkringsbehov skiljer sig från det skydd som passar bäst för någon annan. Det går därför inte att säga att en försäkring är bäst för alla. För att ta reda på vilken försäkring som är bäst lämpad för dig och ditt liv rekommenderar vi att du gör en jämförelse mellan olika försäkringsbolag. 

Happens strävar efter att tillhandahålla korrekt information, men vi kan inte garantera konsekvenserna av användares agerande baserat på denna artikel. Det ligger på användarens ansvar att bestämma hur informationen används och Happens kan inte hållas ansvariga för beslut som har fattats baserat på den information som finns i den här artikeln. För att få personlig hjälp och rådgivning så är du välkommen att kontakta en rådgivare hos oss på telefon.

Läs mer relaterat innehåll

Happens desktop hemsida logo

Hitta rätt försäkring för dig

Kostnadsfri tjänst

Villkor och pris i fokus

Över 100 000 hjälpta kunder

Jämför nu
Happens desktop hemsida logo

Se ditt pris för evoli bilförsäkring

Nu blev något fel

Kostnadsfri tjänst

Villkor och pris i fokus

Över 100 000 hjälpta kunder

Behöver du hjälp med din försäkring?

Våra experter hjälper dig!

Artiklar om försäkring, livet och allt däremellan

Skriv upp dig till vårt nyhetsbrev för att aldrig missa när vi publicerar något nytt

E-postadress

Vänligen ange en giltig e-postadress

Välj dina intressen