Vill du ha hjälp?

010-336 71 40

Vill du ha hjälp?

010-336 71 40


Försäkringsbolag i Sverige - en lista med alla försäkringsbolag

Lista med alla försäkringsbolag i Sverige som försäkrar privatpersoner med hemförsäkring, bilförsäkring, djurförsäkring, reseförsäkring och personförsäkring.

Skriven av Josefine

Publicerad 28 mars, 2023. Uppdaterad 06 maj, 2024.Nedan står alla försäkringsbolag listade som är aktiva år 2024 och som försäkrar privatpersoner. Dessa försäkringsbolag erbjuder bland annat hemförsäkring, personförsäkring, livförsäkring, djurförsäkring, båtförsäkring, bilförsäkring, olycksfallsförsäkring och gravidförsäkring.

Alla försäkringsbolag:

Vill du jämföra försäkringsbolag?

På vår kostnadsfria jämförelsetjänst kan du jämföra försäkringar som du vill. Vi jämför både villkor och pris så att du du kan hitta den försäkring som passar dig bäst. Oavsett om du är på jakt efter ett maxat skydd eller ett mer grundläggande skydd så hjälper vi dig att hitta rätt försäkring till rätt pris.

Happens strävar efter att tillhandahålla korrekt information, men vi kan inte garantera konsekvenserna av användares agerande baserat på denna artikel. Det ligger på användarens ansvar att bestämma hur informationen används och Happens kan inte hållas ansvariga för beslut som har fattats baserat på den information som finns i den här artikeln. För att få personlig hjälp och rådgivning så är du välkommen att kontakta en rådgivare hos oss på telefon.

Läs mer relaterat innehåll

Inga artiklar funna.

Happens desktop hemsida logo

Hitta rätt försäkring för dig

Kostnadsfri tjänst

Villkor och pris i fokus

Över 100 000 hjälpta kunder

Jämför nu

Behöver du hjälp med din försäkring?

Våra experter hjälper dig!

Artiklar om försäkring, livet och allt däremellan

Skriv upp dig till vårt nyhetsbrev för att aldrig missa när vi publicerar något nytt

E-postadress

Vänligen ange en giltig e-postadress

Välj dina intressen