Vill du ha hjälp?

010-336 71 40

Vill du ha hjälp?

010-336 71 40


FurryChamp djurförsäkring

Vi har samlat all info du behöver veta om Furrychamp djurförsäkring så att du kan jämföra och hitta rätt försäkring för dig och ditt djur.

Skriven av Josefine

Publicerad 08 mars, 2023. Uppdaterad 13 mars, 2024.


Om FurryChamp

FurryChamp har skapats med målet att kunna erbjuda marknadens bästa skydd. För en nystartad försäkringsförmedlare har de stora ambitioner om att vara det självklara valet för dig och ditt djur. FurryChamp djurförsäkring är ett svenskt och tyskt företag. Försäkringsgivare för FurryChamp djurförsäkring är Wakam SA som är en europeisk försäkringsleverantör. 

Vem äger FurryChamp försäkring?

FurryChamp djurförsäkring är ett svenskt aktiebolag som är privatägt och uppbackade av investerare och entreprenörer. FurryChamp ägs inte av ett annat försäkringsbolag och ingår heller inte i någon koncern av försäkringsbolag. 


Vilka försäkringar erbjuder FurryChamp?

FurryChamp förmedlar djurförsäkringar i olika omfattningar till både hund och katt. Hos FurryChamp kan du teckna hundförsäkring till din hund samt kattförsäkring till din katt. 

FurryChamps djurförsäkringar:

  • Hundförsäkring

  • Kattförsäkring

Happens desktop hemsida logo

Jämför hundförsäkring

Nu blev något fel

Kostnadsfri tjänst

Villkor och pris i fokus

Över 100 000 hjälpta kunder

FurryChamp kontakt & Kundtjänst

Om du behöver komma i kontakt med FurryChamps kundtjänst så gör du det via deras mejladress kundtjanst@furrychamp.se. Dit kan du mejla om du har frågor kring FurryChamps djurförsäkring eller om du behöver hjälp med något kopplat till din försäkring.  


Hur gör jag en skadeanmälan till FurryChamp djurförsäkring?

För att anmäla en skada till FurryChamp loggar du in på ‘Mina Sidor’ och fyller i en skadeanmälan. Du kommer sedan att bli uppdaterad under handläggningen så att du vet vad som händer. FurryChamp hanterar din skada så fort som möjligt och har som mål att göra det inom 48 timmar. 


Kan jag överklaga nekad ersättning av en skada?

Om du är missnöjd med hanteringen av en skada ska du i första hand vända dig direkt till din skadehandläggare hos FurryChamp. Om du inte vet vem som är du skadehandläggare kan du höra av dig till FurryChamps kundtjänst så hjälper de dig. 


Om du ändå inte skulle bli nöjd efter ytterligare kontakt med skadehandläggare så kan du mejla in ditt klagomål till complaint@furrychamp.com. Du har rätt att begära omprövning om du anser att du har rätt till ersättning för en skada.  


Om du fortfarande skulle vara missnöjd även efter omprövning kan du i många fall överklaga till en nämnd eller domstol. Det är alltid kostnadsfritt för dig som konsument att överklaga till en nämnd. Vilken nämnd du ska vända dig till beror på vad ärendet handlar om. Vid överklagan av beslut för ersättning av försäkring kan du vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden (ARN) då de prövar de flesta tvister mellan konsumenter och företag. 

Hållbarhet

FurryChamp har en blogg på deras hemsida med många artiklar som kan hjälpa med att förebygga skador. Det är ett långsiktigt arbete som FurryChamp gör för djurens hälsa. FurryChamp har ingen information om hållbar skadereglering, socialt ansvar eller miljöpåverkan. Vi kan därför inte ge ett omdöme ännu för hur hållbara FurryChamp är. 


Är FurryChamp djurförsäkring bra?

FurryChamp har än så länge inte tillräckligt med omdömen för att ge en bra bedömning. Så fort det finns tillräckligt med omdömen för FurryChamp på Trustpilot och Google recensioner uppdaterar vi den här sidan. 


Erbjuder FurryChamp försäkring rabatt?

Ja FurryChamp erbjuder 15% mängdrabatt när du försäkrar fler än ett djur hos dom. Ibland har de dessutom också samarbeten med andra företag och ger ut rabattkoder på FurryChamps instagram.


Har FurryChamp den bästa djurförsäkringen?

Vilket skydd som passar bäst för dig och ditt djur skiljer sig från det skydd som passar bäst för någon annan. Det går därför inte att säga att en försäkring är bäst för alla. För att ta reda på vilken försäkring som är bäst lämpad för dig och ditt liv rekommenderar vi att du gör en jämförelse mellan olika försäkringsbolag.

Happens strävar efter att tillhandahålla korrekt information, men vi kan inte garantera konsekvenserna av användares agerande baserat på denna artikel. Det ligger på användarens ansvar att bestämma hur informationen används och Happens kan inte hållas ansvariga för beslut som har fattats baserat på den information som finns i den här artikeln. För att få personlig hjälp och rådgivning så är du välkommen att kontakta en rådgivare hos oss på telefon.

Läs mer relaterat innehåll

Happens desktop hemsida logo

Hitta rätt försäkring för dig

Kostnadsfri tjänst

Villkor och pris i fokus

Över 100 000 hjälpta kunder

Jämför nu
Happens desktop hemsida logo

Jämför hundförsäkring

Nu blev något fel

Kostnadsfri tjänst

Villkor och pris i fokus

Över 100 000 hjälpta kunder

Behöver du hjälp med din försäkring?

Våra experter hjälper dig!

Artiklar om försäkring, livet och allt däremellan

Skriv upp dig till vårt nyhetsbrev för att aldrig missa när vi publicerar något nytt

E-postadress

Vänligen ange en giltig e-postadress

Välj dina intressen