Happens desktop hemsida logo
Happens desktop hemsida logo

FurryChamp Hundförsäkring

FurryChamp är en helt ny förmedlare av hundförsäkring i Sverige. De satsar på att erbjuda framtidens djurförsäkring och har tagit fram försäkringsvillkor som de tycker är schyssta och som borde finnas med i varje djurförsäkring. Vi har samlat all info du behöver veta om Furrychamp hundförsäkring så att du kan jämföra och hitta rätt försäkring för dig och din hund.

Josefine

Uppdaterad 20 april, 2023

Publicerad 10 mars, 2023

Glad hund av pudelblandning på ett gräsfält med FurryChamp logga
Vad kostar FurryChamps hundförsäkring?

Beroende på hundens ras, ålder, kön och om den är kastrerad eller inte så kan priset skilja sig. Du kan själv påverka din försäkringspremie genom att välja en lägre eller högre fast och rörlig självrisk. Du kan räkna med att betala allt mellan 150 kr och 1000 kr per månad för din hundförsäkring. 


Vad täcker FurryChamps hundförsäkring?

FurryChamp har inte krånglat till det med olika omfattningar utan har endast en hundförsäkring som du får välja veterinärvårdsbelopp och självrisker på. FurryChamp täcker skador och sjukdomar, läkemedel och rehabilitering samt avlivning och kremering för din hund. FurryChamp täcker även tidigare hälsobesvär som uppstått innan du tecknar försäkring hos
FurryChamp om du anmäler det till dom. 

Vad ingår i FurryChamps hundförsäkring?

I FurryChamps hundförsäkring ingår sjukdom och olycksfall upp till ditt valda veterinärvårdsbelopp. Det ingår även skydd för alla kostnader kopplade till akut djursjukvård. FurryChamp har endast en självriskperiod per försäkringsår. Skydd för cancerbehandling för din hund ingår också. Kostnadsfria digitala samtal till FirstVet veterinär ingår också så länge du söker vård för något som täcks av försäkringen. 

Vad ingår inte?

Veterinärvårdssamtal med generella frågor eller rådgivning kring hundens kost. Dessa besök måste du bekosta själv. Undersökning, behandling eller kirurgi av luftstrupe, mjuk gom, näshåla, näsborrar eller förträngningar i svalget ingår inte för raserna mops, fransk bulldog, boston terrier och engelsk bulldog.


Rabatt på hundförsäkring

Om du försäkrar fler än ett djur så får du 15% mängdrabatt på din hund- eller kattförsäkring.


Fördelar med FurryChamp:

  • 365 dagars självriskperiod

  • Täcker tidigare hälsobesvär

  • Akut djursjukvård täcks


Nackdelar med FurryChamp:

  • Rasspecifika begränsningar

  • Inga tilläggsförsäkringar


Har FurryChamp den bästa hundförsäkringen?


Vilket skydd som passar bäst för dig och ditt djur skiljer sig från det skydd som passar bäst för någon annan. Det går därför inte att säga att en försäkring är bäst för alla. För att ta reda på vilken försäkring som är bäst lämpad för dig och ditt liv rekommenderar vi att du gör en jämförelse mellan olika djurförsäkringsbolag.

Josefine Öijer

Ämnen:

Artiklar om försäkring, livet och allt däremellan

Skriv upp dig till vårt nyhetsbrev för att aldrig missa när vi publicerar något nytt

Vänligen ange en giltig e-postadress

Vi kommer bara skicka e-post baserat på dina intressen

You've got the power Ta kontroll över dina försäkringar.