Vill du ha hjälp?

010-336 71 40

Vill du ha hjälp?

010-336 71 40


Gouda reseförsäkring

Vi har samlat all info du behöver veta om Gouda när du jämför reseförsäkringar.

Skriven av Josefine

Publicerad 07 juni, 2023. Uppdaterad 12 mars, 2024.

Kvinna sitter på klippa i Grekland och känner sig lugn för hon har reseförsäkring hos GoudaGouda reseförsäkring

Gouda är en del av Gjensidige som är ett av Nordens största försäkringsbolag. Gouda specialiserar sig på reseförsäkring för både privatpersoner och för tjänsteresor för företag. Gouda erbjuder flexibla reseförsäkringar så att du kan anpassa den utifrån ditt behov. Till exempel så erbjuder de en särskild reseförsäkring för dig som är under 34 år samt en reseförsäkring för dig som är över 70 år. 

Vad innehåller Goudas reseförsäkring

Goudas reseförsäkring kan antingen tecknas som ett komplement till hemförsäkringen och ger då ett utökat skydd på resan dag 1-45. Gouda erbjuder även en klassisk reseförsäkring dag 46-365 som ger dig fullt skydd på resan. Med Goudas reseförsäkring får du bland annat ansvarsskydd upp till 5 000 000 kr, överfallsskydd upp till 500 000 kr, rättsskydd upp till 100 000 kr och egendomsskydd upp till 25 000 kr. Vad gäller egendomsskydd så är maxbeloppet olikt fördelat på olika saker. Till exempel så kan du få ersättning för kontanter du har med dig på resan upp till 2 000 kr och färdbiljetter upp till 20 000 kr. 

  • Ansvarsskydd 5 000 000 kr

  • Överfallsskydd 500 000 kr

  • Rättsskydd 100 000 kr

  • Egendomsskydd 25 000 kr

  • Kristerapi 10 000 kr

  • Skydd på resan 365 dagar

Gouda reseförsäkring komplement

Ska du på en resa som täcks av hemförsäkringen men rädd att det skyddet inte räcker till? Goudas reseförsäkring komplement till hemförsäkringen kan ge dig ytterligare skydd under resans första 45 dagar. Till exempel så kan du få självriskreducering om du behöver nyttja hemförsäkringen för sjukvård utomlands eller så kan du få skydd för kostnader upp till 2 000 kr. 

Omdöme för Gouda reseförsäkring

På Trustpilot har Gouda reseförsäkring över 200 omdömen och ett genomsnittligt betyg på 4,7 av 5 stjärnor. De som är nöjda kommenterar att handläggning och kontakt med Gouda har varit smidigt och trevlig. De som är missnöjda och har satt ett lågt betyg tycker att det är onödigt och besvärligt att skicka in dokumentation för att få ersättning. 

Happens strävar efter att tillhandahålla korrekt information, men vi kan inte garantera konsekvenserna av användares agerande baserat på denna artikel. Det ligger på användarens ansvar att bestämma hur informationen används och Happens kan inte hållas ansvariga för beslut som har fattats baserat på den information som finns i den här artikeln. För att få personlig hjälp och rådgivning så är du välkommen att kontakta en rådgivare hos oss på telefon.

Läs mer relaterat innehåll

Happens desktop hemsida logo

Hitta rätt försäkring för dig

Kostnadsfri tjänst

Villkor och pris i fokus

Över 100 000 hjälpta kunder

Jämför nu
Happens desktop hemsida logo

Hitta rätt försäkring för dig

Kostnadsfri tjänst

Villkor och pris i fokus

Över 100 000 hjälpta kunder

Jämför nu

Behöver du hjälp med din försäkring?

Våra experter hjälper dig!

Artiklar om försäkring, livet och allt däremellan

Skriv upp dig till vårt nyhetsbrev för att aldrig missa när vi publicerar något nytt

E-postadress

Vänligen ange en giltig e-postadress

Välj dina intressen