Happens desktop hemsida logo
Happens desktop hemsida logo

lin försäkring

lin försäkring ser sig själva som en solklar utmanare till storbolagen i försäkringsbranschen genom att erbjuda helt digitala försäkringar. Vill du veta om lin försäkring är bra? Läs vidare!

Josefine

Uppdaterad 31 juli, 2023

Publicerad 22 maj, 2023

Bild på bilväg tagen ovanifrån med lin försäkring logga för bilförsäkring som man kan jämföra på happens

Vad är lin försäkring?

lin försäkring är ett nytt försäkringsbolag som är backade av Eir försäkring. De står under tillsyn av finansinspektionen sedan 2019. lin försäkring erbjuder i dagsläget endast en typ av försäkring men har som aspiration att erbjuda fler i framtiden. På lin försäkrings hemsida delar de att de just nu jobbar på att ta fram en hemförsäkring.

Teckna försäkring hos lin försäkring

Hos lin försäkring kan du ha din bil försäkrad i den omfattning du själv väljer. lin försäkring planerar att släppa en hemförsäkring men i dagsläget så går det endast att teckna bilförsäkring hos dem. På Happens kan du jämföra flera försäkringsbolag samtidigt så att du slipper kolla varje enskilt bolag. Jämför lin försäkringar här.

Bilförsäkring

lin Försäkring’s första och för tillfället enda försäkringsprodukt är bilförsäkring. Hos lin Försäkring kan du teckna en bilförsäkring i flera omfattningar: trafik, halv och hel. lin Försäkring satsar på billig bilförsäkring och har som aspiration att erbjuda ett lågt pris. 

Trafikförsäkring

Trafikförsäkring innehåller endast det lagstadgade skyddet. Om du skulle krocka in i en annan bil eller trafikant så täcks de skadorna av trafikförsäkringen. Självrisken för trafikförsäkringen hos lin försäkring är 1 500 kr. 

Halvförsäkring

I lin’s halvförsäkring ingår skydd för brand, glasskada, stöld, kristerapi, rättsskydd, maskinskydd, bärgning och vägassistans. Självriskerna skiljer sig åt beroende på vilken skada det handlar om. Till exempel så får du betala 0 kr i självrisk för att laga ett stenskott och 2 000 kr om du behöver reparera en hel glasruta. 

Helförsäkring

Helförsäkringen hos lin försäkring innehåller allt som ingår i halvförsäkringen plus vagnskada vilket innebär att yttre skador på din bil täcks. Självklart innehåller den även det lagstadgade skyddet för trafikförsäkring. Självrisk för att nyttja vagnskadeskyddet är 4 000 kr. 

lin försäkring omdöme

lin försäkring har ingen profil för omdömen på Trustpilot och endast 7 omdömen på Google reviews. Det är därför ej möjligt i dagsläget att ge ett omdöme om lin försäkring baserat på andras upplevelser. De få omdömen som finns på Google recensioner är dock givna med ett gott betyg. 

Jämför försäkring

Innan du tecknar bilförsäkring ska du alltid jämföra för att skapa en uppfattning om vad ett rimligt pris för det skydd du behöver är. Om du redan har en bilförsäkring och huvudförfallodagen närmar sig är det också bra att jämföra bilförsäkring.

Jämför bilförsäkring nu!

Nu blev något fel

Josefine Öijer

Ämnen:

Artiklar om försäkring, livet och allt däremellan

Skriv upp dig till vårt nyhetsbrev för att aldrig missa när vi publicerar något nytt

Vänligen ange en giltig e-postadress

Vi kommer bara skicka e-post baserat på dina intressen

You've got the power Ta kontroll över dina försäkringar.