Happens desktop hemsida logo
Happens desktop hemsida logo

Prisvärda hundförsäkringar 2023

Det är inte enbart försäkringspremien som avgör hur prisvärd en hundförsäkring är utan du ska ju också få ett bra skydd för din hund om det skulle hända något. Vi hjälper dig hitta en prisvärd hundförsäkring för dig och din hund.

Josefine

Uppdaterad 17 april, 2023

Publicerad 24 mars, 2023


Vilken är den billigaste hundförsäkringen?

Beroende på hundras, ålder, veterinärvårdsbelopp, självrisker samt om du och din hund bor i på landsbygd eller i stan så kan priset för en hundförsäkring skilja sig enormt. Att bara titta på priset och välja den billigaste hundförsäkringen är inte alltid den bästa lösningen. Det du ska tänka på när du jämför hundförsäkring är att först och främst bena ut vad som är viktigt för dig att försäkringen täcker. Det gör du lättast genom att välja det skydd du vill ha i din försäkring i filtret på vår jämförelsesida.


Vad kostar en hundförsäkring? 

En hundförsäkring kan kosta allt från 50 kr i månaden till 5 000 kr i månaden. Det är många faktorer som avgör priset på en hundförsäkring och det kan också skilja sig avsevärt mellan olika försäkringsbolag. 


Billig hundförsäkring

En hundförsäkring är billig om du får rätt skydd till ett bra pris. Att betala en låg summa för ett skydd som inte täcker ditt försäkringsbehov är bara dumt och onödigt. När du jämför hundförsäkring är det därför viktigt att du ser till att skyddet matchar dina förväntningar. Alla hundförsäkringar har inte samma skydd och de kan dessutom ha rasspecifika begränsningar som gör att skyddet inte gäller för din hund. 

Jämför hundförsäkring

För att hitta en bra och billig hundförsäkring så är det viktigt att man jämför försäkring innan man tecknar. Det ger dig en bra bild av vad ett rimligt pris på marknaden är och du kan också få en översikt över vad de olika försäkringar täcker och inte täcker. När du jämför hundförsäkring på happens så kan du också själv klicka i vilka delar av hundförsäkringen som du vill ska ingå. Om dolda fel och tandvård är ett viktigt skydd för dig men du inte bryr dig om medicin ingår så kan du välja det som är viktigt och välja bort det som är mindre viktigt. På så vis får du fram förslag på försäkringar som ger dig rätt skydd till rätt pris. 

Josefine Öijer

Ämnen:

Artiklar om försäkring, livet och allt däremellan

Skriv upp dig till vårt nyhetsbrev för att aldrig missa när vi publicerar något nytt

Vänligen ange en giltig e-postadress

Vi kommer bara skicka e-post baserat på dina intressen

You've got the power Ta kontroll över dina försäkringar.