Vill du ha hjälp?

010-336 71 40

Vill du ha hjälp?

010-336 71 40


Billigaste hundförsäkringen

Vi hjälper dig hitta en prisvärd hundförsäkring för dig och din hund. Jämför innehåll och pris så du kan hitta rätt hundförsäkring för din hund billigt.

Skriven av Josefine

Publicerad 24 mars, 2023. Uppdaterad 25 mars, 2024.


Vilken är den billigaste hundförsäkringen?

Beroende på hundras, ålder, veterinärvårdsbelopp, självrisker samt om du och din hund bor i på landsbygd eller i stan så kan priset för en hundförsäkring skilja sig enormt. Att bara titta på priset och välja den billigaste hundförsäkringen är inte alltid den bästa lösningen. Det du ska tänka på när du jämför hundförsäkring är att först och främst bena ut vad som är viktigt för dig att försäkringen täcker. Det gör du lättast genom att välja det skydd du vill ha i din försäkring i filtret på vår jämförelsesida.


Vad kostar en hundförsäkring? 

En hundförsäkring kan kosta allt från 50 kr i månaden till 5 000 kr i månaden. Det är många faktorer som avgör priset på en hundförsäkring och det kan också skilja sig avsevärt mellan olika försäkringsbolag. 


Billig hundförsäkring

En hundförsäkring är billig om du får rätt skydd till ett bra pris. Att betala en låg summa för ett skydd som inte täcker ditt försäkringsbehov är bara dumt och onödigt. När du jämför hundförsäkring är det därför viktigt att du ser till att skyddet matchar dina förväntningar. Alla hundförsäkringar har inte samma skydd och de kan dessutom ha rasspecifika begränsningar som gör att skyddet inte gäller för din hund. 

Happens desktop hemsida logo

Hitta en billig hundförsäkring

Nu blev något fel

Kostnadsfri tjänst

Villkor och pris i fokus

Över 100 000 hjälpta kunder

Jämför hundförsäkring

För att hitta en bra och billig hundförsäkring så är det viktigt att man jämför försäkring innan man tecknar. Det ger dig en bra bild av vad ett rimligt pris på marknaden är och du kan också få en översikt över vad de olika försäkringar täcker och inte täcker. När du jämför hundförsäkring på happens så kan du också själv klicka i vilka delar av hundförsäkringen som du vill ska ingå. Om dolda fel och tandvård är ett viktigt skydd för dig men du inte bryr dig om medicin ingår så kan du välja det som är viktigt och välja bort det som är mindre viktigt. På så vis får du fram förslag på försäkringar som ger dig rätt skydd till rätt pris. 

Happens strävar efter att tillhandahålla korrekt information, men vi kan inte garantera konsekvenserna av användares agerande baserat på denna artikel. Det ligger på användarens ansvar att bestämma hur informationen används och Happens kan inte hållas ansvariga för beslut som har fattats baserat på den information som finns i den här artikeln. För att få personlig hjälp och rådgivning så är du välkommen att kontakta en rådgivare hos oss på telefon.

Läs mer relaterat innehåll

Happens desktop hemsida logo

Hitta rätt försäkring för dig

Kostnadsfri tjänst

Villkor och pris i fokus

Över 100 000 hjälpta kunder

Jämför nu
Happens desktop hemsida logo

Hitta en billig hundförsäkring

Nu blev något fel

Kostnadsfri tjänst

Villkor och pris i fokus

Över 100 000 hjälpta kunder

Behöver du hjälp med din försäkring?

Våra experter hjälper dig!

Artiklar om försäkring, livet och allt däremellan

Skriv upp dig till vårt nyhetsbrev för att aldrig missa när vi publicerar något nytt

E-postadress

Vänligen ange en giltig e-postadress

Välj dina intressen