Vill du ha hjälp?

010-336 71 40

Vill du ha hjälp?

010-336 71 40


Billiga kattförsäkringar

Vi hjälper dig hitta en prisvärd kattförsäkring för dig och din katt. Se vilka kattförsäkringar som är billiga - läs vår jämförelse!

Skriven av Josefine

Publicerad 27 mars, 2023. Uppdaterad 25 mars, 2024.


Vilken är den billigaste kattförsäkringen?

Beroende på kattras, ålder, veterinärvårdsbelopp, självrisker samt om du och din katt bor i på landsbygd eller i stan så kan priset för en kattförsäkring skilja sig enormt. Det du ska tänka på när du jämför kattförsäkring är att först och främst bena ut vad som är viktigt för dig att försäkringen täcker. Det gör du lättast genom att välja det skydd du vill ha i din försäkring i filtret på vår jämförelsesida.

Vad kostar en kattförsäkring?

En kattförsäkring kan kosta allt från 50 kr i månaden till 500 kr i månaden. Det är många faktorer som avgör priset på en kattförsäkring och det kan också skilja sig avsevärt mellan olika försäkringsbolag. 

Billig kattförsäkring

En kattförsäkring är billig om du får rätt skydd till ett bra pris. Att betala en låg summa för ett skydd som inte täcker ditt försäkringsbehov är bara dumt och onödigt. Att vara felförsäkrad kan innebära dyra kostnader hos veterinären när det väl gäller. När du jämför kattförsäkring är det därför viktigt att du ser till att skyddet matchar dina förväntningar. Alla kattförsäkringar har inte samma skydd och de kan dessutom ha rasspecifika begränsningar som gör att skyddet inte gäller för din katt. 

Happens desktop hemsida logo

Hitta billig kattförsäkring

Nu blev något fel

Kostnadsfri tjänst

Villkor och pris i fokus

Över 100 000 hjälpta kunder

Jämför kattförsäkring

För att hitta en bra och billig kattförsäkring så är det viktigt att man jämför försäkring innan man tecknar. Det ger dig en bra bild av vad ett rimligt pris på marknaden är och du kan också få en översikt över vad de olika försäkringar täcker och inte täcker. När du jämför kattförsäkring på happens så kan du också själv klicka i vilka delar av kattförsäkringen som du vill ska ingå. Om dolda fel och tandvård är ett viktigt skydd för dig men du inte bryr dig om medicin ingår så kan du välja det som är viktigt och välja bort det som är mindre viktigt. På så vis får du fram förslag på försäkringar som ger dig rätt skydd till rätt pris. 

Happens strävar efter att tillhandahålla korrekt information, men vi kan inte garantera konsekvenserna av användares agerande baserat på denna artikel. Det ligger på användarens ansvar att bestämma hur informationen används och Happens kan inte hållas ansvariga för beslut som har fattats baserat på den information som finns i den här artikeln. För att få personlig hjälp och rådgivning så är du välkommen att kontakta en rådgivare hos oss på telefon.

Läs mer relaterat innehåll

Happens desktop hemsida logo

Hitta rätt försäkring för dig

Kostnadsfri tjänst

Villkor och pris i fokus

Över 100 000 hjälpta kunder

Jämför nu
Happens desktop hemsida logo

Hitta billig kattförsäkring

Nu blev något fel

Kostnadsfri tjänst

Villkor och pris i fokus

Över 100 000 hjälpta kunder

Behöver du hjälp med din försäkring?

Våra experter hjälper dig!

Artiklar om försäkring, livet och allt däremellan

Skriv upp dig till vårt nyhetsbrev för att aldrig missa när vi publicerar något nytt

E-postadress

Vänligen ange en giltig e-postadress

Välj dina intressen