Happens desktop hemsida logo
Happens desktop hemsida logo

Prisvärda kattförsäkringar 2023

Det är inte enbart försäkringspremien som avgör hur prisvärd en kattförsäkring är utan du ska ju också få ett bra skydd för din katt om det skulle hända något. Vi hjälper dig hitta en prisvärd kattförsäkring för dig och din katt.

Josefine

Uppdaterad 17 april, 2023

Publicerad 27 mars, 2023


Vilken är den billigaste kattförsäkringen?

Beroende på kattras, ålder, veterinärvårdsbelopp, självrisker samt om du och din katt bor i på landsbygd eller i stan så kan priset för en kattförsäkring skilja sig enormt. Det du ska tänka på när du jämför kattförsäkring är att först och främst bena ut vad som är viktigt för dig att försäkringen täcker. Det gör du lättast genom att välja det skydd du vill ha i din försäkring i filtret på vår jämförelsesida.

Vad kostar en kattförsäkring?

En kattförsäkring kan kosta allt från 50 kr i månaden till 500 kr i månaden. Det är många faktorer som avgör priset på en kattförsäkring och det kan också skilja sig avsevärt mellan olika försäkringsbolag. 

Billig kattförsäkring

En kattförsäkring är billig om du får rätt skydd till ett bra pris. Att betala en låg summa för ett skydd som inte täcker ditt försäkringsbehov är bara dumt och onödigt. Att vara felförsäkrad kan innebära dyra kostnader hos veterinären när det väl gäller. När du jämför kattförsäkring är det därför viktigt att du ser till att skyddet matchar dina förväntningar. Alla kattförsäkringar har inte samma skydd och de kan dessutom ha rasspecifika begränsningar som gör att skyddet inte gäller för din katt. 

Jämför kattförsäkring

För att hitta en bra och billig kattförsäkring så är det viktigt att man jämför försäkring innan man tecknar. Det ger dig en bra bild av vad ett rimligt pris på marknaden är och du kan också få en översikt över vad de olika försäkringar täcker och inte täcker. När du jämför kattförsäkring på happens så kan du också själv klicka i vilka delar av kattförsäkringen som du vill ska ingå. Om dolda fel och tandvård är ett viktigt skydd för dig men du inte bryr dig om medicin ingår så kan du välja det som är viktigt och välja bort det som är mindre viktigt. På så vis får du fram förslag på försäkringar som ger dig rätt skydd till rätt pris. 

Josefine Öijer

Ämnen:

Artiklar om försäkring, livet och allt däremellan

Skriv upp dig till vårt nyhetsbrev för att aldrig missa när vi publicerar något nytt

Vänligen ange en giltig e-postadress

Vi kommer bara skicka e-post baserat på dina intressen

Hund

Katt

Hem

Spar

Bil

You've got the power Ta kontroll över dina försäkringar.