Vill du ha hjälp?

010-336 71 40

Vill du ha hjälp?

010-336 71 40


Protector försäkring

Protector Försäkring erbjuder ett brett utbud av försäkringar för personer, egendom och fordon till företag och offentlig sektor.

Skriven av Josefine

Publicerad 26 maj, 2023. Uppdaterad 13 mars, 2024.

Logga av protector försäkring

Vilka är Protector försäkring?

Protector Försäkring är en svensk filial till det norska försäkringsbolaget Protector Forsikring, som har varit verksamt sedan 2004 och etablerade sitt svenska kontor 2011. Företaget har sitt svenska huvudkontor i centrala Stockholm och har cirka 75 anställda i Sverige. Utöver Sverige och Norge finns Protector Försäkring även representerat i Danmark, Finland och Storbritannien. Bolaget noterades på Olsobörsen år 2007.

Vilka försäkringar har protector försäkring?

Protector Försäkring erbjuder ett brett spektrum av försäkringar inom områden som personskador, egendomsskador och fordonsskador. Inom personskador kan man teckna försäkringar såsom livförsäkring, sjukförsäkring, sjukvårdsförsäkring, olycksfallsförsäkring, barnförsäkring, personskadeförsäkring och försäkringar för kommunolycksfall. För egendomsskador erbjuds försäkringar som täcker allrisk, inbrott, vattenskador och brandskador. Dessutom finns möjlighet att teckna ansvarsförsäkring och rättsskyddsförsäkring. Inom fordons- och motorskador erbjuder Protector fordonsförsäkring och försäkringar för glasskador

Protector försäkring kontakt

För att komma i kontakt med Protector Försäkring kan man använda följande kontaktuppgifter: företagets organisationsnummer är 516408-7339 och huvudkontoret finns på Västra Trädgårdsgatan 15, 111 53 Stockholm. Kundservice nås via telefon på 08-410 637 00 eller genom e-post på service@protectorforsakring.se.

Protector försäkring är försäkringsgivare till många försäkringar i Sverige. Vill du jämföra flera försäkringsbolag samtidigt och jämföra både pris och innehåll? Klicka på knappen nedan för att göra en kostnadsfri jämförelse av försäkring. 

Happens desktop hemsida logo

Jämför bilförsäkring nu!

Nu blev något fel

Kostnadsfri tjänst

Villkor och pris i fokus

Över 100 000 hjälpta kunder

Happens strävar efter att tillhandahålla korrekt information, men vi kan inte garantera konsekvenserna av användares agerande baserat på denna artikel. Det ligger på användarens ansvar att bestämma hur informationen används och Happens kan inte hållas ansvariga för beslut som har fattats baserat på den information som finns i den här artikeln. För att få personlig hjälp och rådgivning så är du välkommen att kontakta en rådgivare hos oss på telefon.

Läs mer relaterat innehåll

Happens desktop hemsida logo

Hitta rätt försäkring för dig

Kostnadsfri tjänst

Villkor och pris i fokus

Över 100 000 hjälpta kunder

Jämför nu
Happens desktop hemsida logo

Jämför bilförsäkring nu!

Nu blev något fel

Kostnadsfri tjänst

Villkor och pris i fokus

Över 100 000 hjälpta kunder

Behöver du hjälp med din försäkring?

Våra experter hjälper dig!

Artiklar om försäkring, livet och allt däremellan

Skriv upp dig till vårt nyhetsbrev för att aldrig missa när vi publicerar något nytt

E-postadress

Vänligen ange en giltig e-postadress

Välj dina intressen