Happens desktop hemsida logo
Happens desktop hemsida logo

Protector försäkring

Protector Försäkring är en aktör inom försäkringsbranschen som erbjuder ett brett utbud av försäkringar för personer, egendom och fordon till företag och offentlig sektor.

Josefine

Uppdaterad 06 juli, 2023

Publicerad 26 maj, 2023

Logga av protector försäkring

Vilka är Protector försäkring?

Protector Försäkring är en svensk filial till det norska försäkringsbolaget Protector Forsikring, som har varit verksamt sedan 2004 och etablerade sitt svenska kontor 2011. Företaget har sitt svenska huvudkontor i centrala Stockholm och har cirka 75 anställda i Sverige. Utöver Sverige och Norge finns Protector Försäkring även representerat i Danmark, Finland och Storbritannien. Bolaget noterades på Olsobörsen år 2007.

Vilka försäkringar har protector försäkring?

Protector Försäkring erbjuder ett brett spektrum av försäkringar inom områden som personskador, egendomsskador och fordonsskador. Inom personskador kan man teckna försäkringar såsom livförsäkring, sjukförsäkring, sjukvårdsförsäkring, olycksfallsförsäkring, barnförsäkring, personskadeförsäkring och försäkringar för kommunolycksfall. För egendomsskador erbjuds försäkringar som täcker allrisk, inbrott, vattenskador och brandskador. Dessutom finns möjlighet att teckna ansvarsförsäkring och rättsskyddsförsäkring. Inom fordons- och motorskador erbjuder Protector fordonsförsäkring och försäkringar för glasskador

Protector försäkring kontakt

För att komma i kontakt med Protector Försäkring kan man använda följande kontaktuppgifter: företagets organisationsnummer är 516408-7339 och huvudkontoret finns på Västra Trädgårdsgatan 15, 111 53 Stockholm. Kundservice nås via telefon på 08-410 637 00 eller genom e-post på service@protectorforsakring.se.

Protector försäkring är försäkringsgivare till många försäkringar i Sverige. Vill du jämföra flera försäkringsbolag samtidigt och jämföra både pris och innehåll? Klicka på knappen nedan för att göra en gratis jämförelse av försäkring. 

Jämför bilförsäkring nu!

Nu blev något fel

Nu blev något fel

Josefine Öijer

Ämnen:

Artiklar om försäkring, livet och allt däremellan

Skriv upp dig till vårt nyhetsbrev för att aldrig missa när vi publicerar något nytt

Vänligen ange en giltig e-postadress

Vi kommer bara skicka e-post baserat på dina intressen

You've got the power Ta kontroll över dina försäkringar.