Vill du ha hjälp?

010-336 71 40

Vill du ha hjälp?

010-336 71 40


Trygg Hansa Djurförsäkring

Trygg Hansa erbjuder djurförsäkring för både hund och katt. Läs vidare för att se om de är något för dig.

Skriven av Josefine

Publicerad 10 mars, 2023. Uppdaterad 13 mars, 2024.


Försäkring för katt och hund

Trygg Hansas djurförsäkring finns i flera omfattningar. Du kan välja mellan tre olika nivåer i ersättning för din djurförsäkring: enkel, dubbel och trippel. Du kan även anpassa din fasta och rörliga självrisk för att påverka din försäkringspremie. 

Det här ingår alltid i Trygg Hansas djurförsäkring:

  • Kostnadsfria veterinärbesök via FirstVet

  • Djurens vårdguide ingår kostnadsfritt

  • Skydd för ditt djur även utanför Sverige upp till 1 år

Rabatt på djurförsäkring

Trygg Hansa erbjuder rabatter på deras djurförsäkring. De har både samlingsrabatt och rabatt för valp och kattunge. Du får även 10% rabatt om du tecknar din djurförsäkring online. 


Valprabatt

Trygg Hansa erbjuder rabatt för din valp om du tecknar försäkring före 6 månaders ålder. Du får då 25% rabatt på försäkringspremien första försäkringsåret. Efter valpens första försäkringsår går priset sedan tillbaka till ordinarie försäkringspris. 


Kattungerabatt

Trygg Hansa erbjuder rabatt för din kattunge om du tecknar försäkring före 6 månaders ålder. Du får då 25% rabatt på försäkringspremien första försäkringsåret. Efter kattungens första försäkringsår går priset sedan tillbaka till ordinarie försäkringspris. 


Samlingsrabatt

Om du samlar flera av dina försäkringar hos Trygg Hansa kan du få mellan 5-20% samlingsrabatt. Hemförsäkring, bilförsäkring och fritidshusförsäkring ger dig mest rabatt på dina övriga försäkringar. Trygg Hansa Olycksfallsförsäkring ger ingen samlingsrabatt på dina andra försäkringar. 


Är Trygg Hansa bra?

På Trustpilot har Trygg Hansa över 1000 omdömen med ett genomsnittligt betyg på 2,9 av 5 stjärnor. 50% av alla betyg är satta med 1 stjärna. De som är missnöjda kommenterar dåligt bemötande och att de känner sig misstrodda av kundtjänst. De som är nöjda kommenterar bra kommunikation, trevlig bemötande och bra pris. 

På Google recensioner har Trygg Hansa fler omdömen än på Trustpilot. Av nästan 1800 recensioner har de ett genomsnittligt betyg på 3,6 av 5 stjärnor. De som är missnöjda nämner långa telefonköer, dåligt bemötande samt långsam hantering. De som är nöjda nämner trevligt bemötande och uppskattar att de kan få hjälp på andra språk än svenska. Eftersom att Google inte kollar om recensionerna som skrivits är av kunder som faktiskt haft Trygg Hansa försäkring så är inte det en lika trovärdig källa för omdöme som till exempel Trustpilot.

Har Trygg Hansa den bästa djurförsäkringen?

Vilket skydd som passar bäst för dig och ditt djur skiljer sig från det skydd som passar bäst för någon annan. Det går därför inte att säga att en försäkring är bäst för alla. För att ta reda på vilken försäkring som är bäst lämpad för dig och ditt djur rekommenderar vi att du gör en jämförelse mellan olika försäkringsbolag

Happens strävar efter att tillhandahålla korrekt information, men vi kan inte garantera konsekvenserna av användares agerande baserat på denna artikel. Det ligger på användarens ansvar att bestämma hur informationen används och Happens kan inte hållas ansvariga för beslut som har fattats baserat på den information som finns i den här artikeln. För att få personlig hjälp och rådgivning så är du välkommen att kontakta en rådgivare hos oss på telefon.

Läs mer relaterat innehåll

Happens desktop hemsida logo

Hitta rätt försäkring för dig

Kostnadsfri tjänst

Villkor och pris i fokus

Över 100 000 hjälpta kunder

Jämför nu
Happens desktop hemsida logo

Hitta rätt försäkring för dig

Kostnadsfri tjänst

Villkor och pris i fokus

Över 100 000 hjälpta kunder

Jämför nu

Behöver du hjälp med din försäkring?

Våra experter hjälper dig!

Artiklar om försäkring, livet och allt däremellan

Skriv upp dig till vårt nyhetsbrev för att aldrig missa när vi publicerar något nytt

E-postadress

Vänligen ange en giltig e-postadress

Välj dina intressen