Vill du ha hjälp?

010-336 71 40

Vill du ha hjälp?

010-336 71 40


WaterCircles Bilförsäkring

WaterCircles bilförsäkring är märkt med Bra miljöval och har därmed ett mer hållbart miljötänk än andra bilförsäkringar. Läs vidare!

Skriven av Josefine

Publicerad 14 april, 2023. Uppdaterad 12 mars, 2024.


Vad ingår i WaterCircles bilförsäkring?

WaterCircles bilförsäkring finns i flera omfattningar. WaterCircles erbjuder trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. De erbjuder även Superbil halvförsäkring och Superbil helförsäkring där alla WaterCircles tilläggsförsäkringar ingår. 

WaterCircles trafikförsäkring

Skydd för skador på motpartens bil samt personskador på alla som är drabbade av olyckan vilket gäller för dig, dina passagerare, motpartens passagerare och människor utanför bilen. 

WaterCircles halvförsäkring

I WaterCircles halvförsäkring ingår brand, glas, stöld, maskinskada, allrisk, djurkollision, räddning, och rättsskydd. Till det kan du också lägga till miljöhyrbil, olycksfall och vägassistans. 

WaterCircles helförsäkring

I WaterCircles helförsäkring ingår allt som ingår i halvförsäkring plus en vagnskadeförsäkring som täcker yttre skador på din egna bil. Till det kan du också lägga till miljöhyrbil, olycksfall och vägassistans. 

Är WaterCircles bilförsäkring bra?

WaterCircles har inga omdömen på varken Trustpilot eller Reco. De har ingen aktiv företagsprofil för att samla in omdömen kontinuerligt och besvarar därför heller inte några.

På Google recensioner har WaterCircles nära 150 omdömen med ett genomsnittligt betyg på 3,7 av 5 stjärnor. Kommentarerna är spridda mellan de som är nöjda och missnöjda. Trots detta handlar det om samma sak: kundservice och skadehantering. De kunder som är nöjda med WaterCircles menar på att de blivit väl bemötta och att skadehanteringen varit smidig och snabb. De som är missnöjda tycker tvärtom att de inte blivit väl bemötta och skadehanteringen har varit långsam och utdragen. 

Har WaterCircles rabatt på bilförsäkring?

Ja, WaterCircles erbjuder 20% rabatt när du tecknar försäkring online. Vi kan inte hitta någon information gällande eventuell samlingsrabatt utan rekommenderar istället att du jämför alla dina försäkringar individuellt för att få rätt skydd till rätt pris.

Har WaterCircles den bästa bilförsäkringen?

Vilket skydd som passar bäst för dig och din bil skiljer sig från det skydd som passar bäst för någon annan. Det går därför inte att säga att en försäkring är bäst för alla. För att ta reda på vilken försäkring som är bäst lämpad för dig och din bil rekommenderar vi att du gör en jämförelse mellan olika försäkringsbolag. 

Happens strävar efter att tillhandahålla korrekt information, men vi kan inte garantera konsekvenserna av användares agerande baserat på denna artikel. Det ligger på användarens ansvar att bestämma hur informationen används och Happens kan inte hållas ansvariga för beslut som har fattats baserat på den information som finns i den här artikeln. För att få personlig hjälp och rådgivning så är du välkommen att kontakta en rådgivare hos oss på telefon.

Läs mer relaterat innehåll

Happens desktop hemsida logo

Hitta rätt försäkring för dig

Kostnadsfri tjänst

Villkor och pris i fokus

Över 100 000 hjälpta kunder

Jämför nu
Happens desktop hemsida logo

Hitta rätt försäkring för dig

Kostnadsfri tjänst

Villkor och pris i fokus

Över 100 000 hjälpta kunder

Jämför nu

Behöver du hjälp med din försäkring?

Våra experter hjälper dig!

Artiklar om försäkring, livet och allt däremellan

Skriv upp dig till vårt nyhetsbrev för att aldrig missa när vi publicerar något nytt

E-postadress

Vänligen ange en giltig e-postadress

Välj dina intressen